Muuramen Auto – Käytettyjä, turvallisia tuontiautoja Saksasta

Muuramen Auto on vuonna 2007 perustettu yritys, joka tuo laadukkaita, käytettyjä autoja Saksasta Suomeen. Toimitilamme sijaitsee Muuramessa, Keski-Suomessa, n. 15km päässä Jyväskylästä. Tavallisesti valikoimassamme on 20–30 laadukasta merkkihuollettua käyttöautoa. Autot ovat nähtävillä liikkeessämme, joten sinun ei tarvitse luottaa pelkkiin tuontiauton kuviin.

Etsimme Keski-Euroopasta uudehkoja laatuautoja, kuten Audi, Mercedes-Benz, BMW ja Volkswagen, ja tuomme ne Suomeen. Kotimaassa hoidamme asiakkaan puolesta kaikki tarpeelliset paperityöt – kun löydät meiltä sopivan auton, se on rekisterissä ja sinun muutamassa päivässä.

Vaikka suurin osa autoistamme on jo tullessaan varustetasoltaan hieman parempia, varustamme autot aina asiakkaidemme toiveiden mukaan. Naapurinamme toimii osaava rengasliike, joten halutessasi voit siis valita samalla reissulla uuteen autoosi sopivat vanteet ja renkaat alle.

Muuramen Auto on kokenut käytettyjen autojen maahantuoja. Tunnemme luotettavat myyjät lähtömaassa ja tuomme maahan vuosittain 100–150 autoa. Voimme siis sanoa, että tunnemme käytettyjen laatuautojen kaupan ja sen lainalaisuudet. Hyödynnä osaamisemme, kun etsit laadukasta tuontiautoa.

Aukioloajat

Avoinna ark. 9-17
(muina aikoina sopimuksen mukaan)

Ota yhteyttä

Nimi*

Puhelin

Sähköposti*

Viesti