Hybridi vaihtoautot Muuramen Autosta

Muuramen Auto tarjoaa huolletut, varustelultaan monipuoliset ja laadukkaat hybridivaihtoautot Muuramessa, n. 15km päässä Jyväskylästä.

Voit valita ajoneuvon joko valmiista vaihtoautovalikoimastamme, josta löydät mm. suositut Mitsubishin, Toyotan, Volvon ja Volkswagenin hybridiautot, tai voimme myös maahantuoda tilauksesta haluamasi ajoneuvon.

Asiakkaalle ajoneuvon tuonti on aina hyvin vaivaton toimenpide – hoidamme asiakkaan puolesta ajoneuvon tuonnin sekä kaikki paperityöt.

Hybridiautolla säästät polttoainetta
ja kuormitat vähemmän luontoa

Hybridillä säästöä polttoainekuluissa

Hybriditekniikka säästää polttoainetta useamman litran sataa kilometriä kohden. Plug-in hybrideissä akkua voidaan ladata myös suoraan pistokkeesta.

Vähemmän päästöjä

Hybridimoottoreiden käyttö laskee CO2 päästöjä merkittävästi. Eri ajotiloilla voit myös itse vaikuttaa hybridiauton päästöihin. Käyttäessäsi pelkkää sähkömoottoria, voit ajella käytännössä ilman CO2 päästöjä.

Huoletonta ajoa

Hybridiakkujen valmistajat lupaavat akuille pitkiä takuita, joten voit ajella ilman huolia myös käytetyllä hybridiautolla.

Säästöä käyttökustannuksissa

Hybridiautojen verot ja käyttömaksut ovat edullisempia johtuen pienistä CO2 päästöistä, kuin esim. tavallisissa bensiini- ja dieselautoissa.

Kysy lisätietoja!

Haluatko tietää lisää hybridiautoista? Ota yhteyttä myyntiimme joko puhelimitse: 040 486 7805, sähköpostitse: myynti@muuramenauto.fi tai tule käymään paikanpäällä, osoitteessa: Autotalontie 9, Muurame.

Kysy lisätietoja!

Muuramen Auto
Autotalontie 9
40950 Muurame

Ari Mäkinen
Automyynti
040 486 7805
myynti [a] muuramenauto.fi

Vesa Kytölä
Automyynti ja rengaspalvelut
040 486 7809
myynti [a] muuramenauto.fi

Palvelemme ark. 9-17. Muina aikoina sopimuksen mukaan.